Tarjoamme bussit suurempien ryhmien matkanteon helpottamiseksi Tampereen ja Pirkanmaan seudulla

Soita ja sovi kuljetuksesta autoilun ammattilaisten kanssa!
Taksikuvake.

Tonin Taksi & Bussi Oy on joustava ja luotettava kuljetuspalvelujen tarjoaja Tampereelta.

Hoidamme bussipalvelut, tilausajot ja koulukyyditykset Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella. Toteutamme tilausajoja laidasta laitaan, ryhmälle kuin ryhmälle. Luotsaamme polttariporukat, urheiluseurat sekä suuret ja pienet ryhmät sopimuksen mukaan esimerkiksi lentokentälle tai satamaan sovitun aikataulun mukaisesti.

Kalustostamme löytyvät sopivat ajoneuvot erikokoisille ryhmille eri tarkoituksiin

Bussikalustomme koostuu nykyaikaisista ja viihtyisistä ilmastoinnilla varustetuista autoista. Bussimme on tarkoitettu 5–22 hengen ryhmille. Taksimme palvelevat pieniä ryhmiä aina 8 henkeen asti. Joskus taas pikkubussit ovat paras vaihtoehto. Voimme koota asiakkaan tarpeen mukaisia ratkaisuja joustavasti laajan kalustovalikoiman ansiosta. Bussipalvelumme ja tilausajomme kattavat Pirkanmaan alueen, kuten Tampereen ja ympäristökunnat. Palvelemme sopimuksen mukaan laajemminkin.

Turvalliset ja luotettavat koulukuljetukset ammattilaisen ajamana

Tonin Taksi & Bussi Oy on luotettu koulukuljetusten tarjoaja. Koulukyyditykset tapahtuvat kattavalla kalustolla ja hyvällä asenteella. Pienten matkustajien turvallisuus on tietenkin etusijalla, joten huolehdimme kaluston huollosta ja laadusta erityisellä huolellisuudella. 

Yhteystiedot:

 koulukuljetukset@tonintaksi.fi

040 537 9145

Ohjeita kuljetustilauksen tekemiseen ja tarjouksen pyytämiseen

Kuljetustilauksen tekeminen hyvissä ajoin helpottaa meidän työtämme sekä auttaa sinua suunnittelemaan matkasi. Tässä kerromme muutamia ohjeita matkatilauksen ja tarjouspyynnön tekemiseen, jotta voimme toteuttaa juuri sinun tarpeeseesi sopivan kuljetuksen. Kuulemme mielellämme kaikista erikoistoiveistasi kuljetusta koskien ja autamme toimivan suunnitelman tekemisessä. Matkasuunnitelmia tehdessäsi perussääntönä on hyvä muistaa, että bussilla liikkuminen on aina taksia hitaampaa. On hyvä miettiä myös, tarvitsetko autoa kohteessa vai onko tarkoituksenmukaista ennemminkin toteuttaa kuljetus erillisenä vientinä ja hakuna. Varmistathan kanssamme myös, että matkasuunnitelma voidaan toteuttaa kuljettajan ajo- ja lepolakeja noudattaen.